Sunday, February 28, 2010

1st in 2010

1) Adakah anda rasa HOT???


 hot sgt2 dgn cuaca panas terik dan kemarau skrg ni..huuu...

2) Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
 
~dah print screen,tp tak nk kuar gmbr..terpaksa la snap pki hp..hee ~


3) Cerita pasal gambar

~ tu la bf baru kiter..heee ~
:P


4) Bila kali terakhir makan pizza?

~sempena besday mama,11/2/2010 ritu..mkn bersama family kat jusco tmn U.. ~


5) Lagu terakhir anda dengar?

~ MATAHARI-agnes monica ~


6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

~ baru pas mandi dan mahu solat mgrib..~


7) Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?

~kakak(family),mira(kawan),darma(nama gurauan budak2 ofis) ~


8) Tag 8 org...


  • ayie

  • farah

  • shud

  • ann

  • asnacute

  • ieda

  • violet(malina)

  • yaya

9) Siapakah org no 1

~ ayie:kawan sekelas,satu poli ketika dulu.. ~


10) Katakan sesuatu mengenai org no 5

~ tak lama lagi dier mebjadi isteri org.. ~


11) No 3 ada hubungan dengan saper?

~ budak baju merah..ehem2 ~

12) Bagaimana pula dengan no 4?

~ skrg ni dier tunang org..insyaallah tahun ni juga dier menghabiskan zaman bujangnyer..~


13) Pesanan kepada org no 6

~ ida:sgt senang berkawan dgn die....miss u lorr.. ~


14) Kata2 cinta utk org no 2

~malina:cayang hattta...........heeee ~


15) Adakah no 7 dan 8 mempunyai persamaan??

~ mereka bertudung.. ~


16) Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang org yg mengetag anda

orang yg tag i ialah si sue comel...

  1. hitam manis orgnyer...

  2. dier baru jer bergelar isteri org...

  3. sgt manja dgn hubbynyer....

  4. cepat2 la timang anak.....

  5. dan akan bersanding bulan 6 nnti..?

17) Persamaan antara kambing dan lembu

~ ade jantung..kihkihkih..~


18) Perasaan anda wat tag ini?

~ geram sbb kene gigit nyamuk..hishhh.. ~


19) Adakah anda tau si Razman itu sengal???

~ razman maner yer??heee~


20) Gay or Less 
im just normal person

6 comments:

Ms Sue said...

hitam manes?
ahakss...dah cerah kembali!!!

dhamirah asilah said...

sue:ooo..sudah tukar ka...mira jer dah makin gelap..lately byk sgt aktiviti luar skrg ni...nk putih bertahun..nk hitam sejam pun dah boleh hahaha...

ayie said...

tq mira..ayie dah senyum2 baca yg no9 tu..he..he..
nanti ayie buat tag ni ek

dhamirah asilah said...

aie:tu la...ada lagi penambahan utk jwpn no 9 tu..dulu nk lamar aku,tp di halang family..krn jauh sgt,,,heee

Liliyuli said...

mira tag i ye? nnt i buat ye...tungguuuuu..

dhamirah asilah said...

buat ea...jgn tak buat tau malina...