Monday, May 31, 2010

ampunilah dosa2ku...


YA ALLAH..

TUHAN YANG KUASA

KAU AMPUNILAH HAMBAMU INI


BETAPA BERATNYA DOSAKU

YANG MASIH BELUM

BERTAUBAT PADAMU


AMPUNILAH DOSA DOSA KU

OH TUHAN

Saturday, May 29, 2010

is it over????

tersentak dgr panggilan mengejut smlm
aku redha dgn takdir ini

video

Friday, May 28, 2010

20 tahun akan dtg...beginikah???



hahahaha...
mcm tipu jer ni wajah ku 20 tahun akan dtg nnti...
aku tak leh trima...

Monday, May 24, 2010

bf aku dh ada gf la..heee

semenjak bf ku dh ada gf baru ni
aku makin mesra dan rapat pulak dgn bf aku ni
slalunyer biler kiter dpt tau bf kiter ada gf lain
msti kiter akan sakit ati
sedih
geram
kan kan kan
lalalalalala
tp aku jer lain
wlu pun bf aku dah ada gf baru
aku semakin ada di sisi dier
tak der sikit pun cemburu kat dier
malah hari2 belai dier
hehehehehehehe
ke mana sajer kamu berada,aku tetap di sisimu,sayang...
ceh wah...!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tu la dier gf baru bf aku
harap2 faham la yer
maxis broadband itulah gf baru my bf
baru jer amik broadband tu
murah giler
promotion smpi bulan 5 ni
cepatan sblm terlambat!!!
(p/s:agak poyo kan itu pic..dlm keta pun mahu berintenet..heee)

Wednesday, May 19, 2010

MSSM..my lil bro sertai bahagian..

tak sangka adik aku yg kecik ni (kecik ker?dh potong aku dah) aktif jugak org nyer.. tgk mcm tak minat sukan2 ni.. tp mcm maner pun,kakak bangga la masa tu.. best sgt2 g stadium dgn parents masatu..ye la..mak ayah maner yg tak bangga biler ank wakil sekolah antara negeri..heee.. destinasi di stadium larkin,jb..
aku nk tumpang posing..heee
my dad n ma..khusyuknyer dad sy tu tgk kawat kaki..heee
dan bangga sgt2 krn anaknyer masuk bahagian..
pandangan dari atas stadium..
penuh warna warni..satu malaysia..hehehe

hahahaha...muka tak sempat nk posing..
hahahaha..
gewdiks sey..hee
-tammat-

Sunday, May 16, 2010

2 tahun lagi kene tunggu..huhuhuh

naper lama sgt nk tunggu lagi 2 tahun ni...
rasa mcm lama jer nk tunggu...
tahun ni tak menjadi..
aper la nasib...
puas berdoa...
puas bersorak..
puas menyokong...
tp tak menjadi jugak..
tak per la...
harap2 2 tahun akan dtg ni menjadi...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
GO MALAYSIA!!!
RAMPAS SEMULA PIALA THOMAS TU DARI CHINA!!!
AKAN DTG PIALA THOMAS PASTI MILIK MALAYSIA!!!

Thursday, May 13, 2010

penginapanku di sabah..

lmbt tol kan aku update pasal aktiviti2ku di sabah..
aku nk showkan penginapan aku sepanjang 3 mlm aku kat sabah..
aku duduk kat kondominium marina resort..
ada 3 bilik..sorg satu bilik..
ntah knp la tiba2 aku nk tunjuk gmbr dapur  ni dulu..
mgkn sbb dapur ni cantik kot...hahahaha..

tgk la hall kondo ni..cantik kan..siap leh training tarian kat sini sblm waktu pertandingan..
hehehehe..

 ni lak view dari balkoni...tinggi tak u??heee
sila abaikan gmbr model itu...ahakss..!!

mgkn terlalu xcited sgt smpi sabah..smpi tak terambil 3 bilik yg sgt cntik di kondo ni..
mgkn sbb bersepah jugak dgn brg2 kami yg tak berkemas tak nk la show kan..hehehe
aper pun aku sgt selesa dgn penginapan di sabah ni...
enjoy!!!



Wednesday, May 12, 2010

STACY!!!!!


TERLANJUR KAT SABAH TU
TIARANITA TM MALAYSIA
telah menjumput artis kelahiran sabah ini



STACY,bahhhhhhhhhh.....!!!!!
p/s:bertuah dancer johor...dpt bergambar berrsama-sama dgn stacy..hee

dan jgn terkejut,aku berdiri sebelah stacy gitu..siap peluk2..ahaks..terlebih sudahhhhh...

Friday, May 7, 2010

TIARANITA JOHOR 2010

PESERTA TARIAN JOHOR 2010




KONTINJEN KAWAT KAKI JOHOR


dan pic aku seperti artis gitu...
hahahaha...
jeng...jeng...jeng...







JOHOR POWER!!!
DANCER JOHOR LAGI POWER!!!

Monday, May 3, 2010

akhirnya membawa hasil...

lama gak kan aku tak update blogku ni
ada mcm2 citer nk di kongsi bersama
smlm aku baru tiba di jb
hari jumaat pagi yg lepas aku bertolak ke sabah
SABAH???
korang tak tau ker??
hehehe
biasala kan
hari org femes ni slalu terbang sana
terbang sini
ahaksss
actually aku ada aktiviti di sana
antaranya paling di tunggu ada competition dance kat sana
selain tu ada pertandingan kawat kaki
acara perlawanan badminton
sukaneka
tp paling aku tunggu adalah saat nk menari di sana
bayangkan la kene berdepan dgn suma negeri
12 negeri yer kawan2
akhirnya hasil yg aku dpt state johor mendapat tempat no 2
yahoo!!!!
johor menghantar 7 org penari
silakan tgk pic di bawah klu nk tgk penari comel2 ini
hehehe
tp aku upload pic ni step by step yer

hahaha
byk betul pic oyo aku ni kan??
dan akhirnya aku ciap d dandan..
teruja tak tgk??haaaaaahahaha
next pic.....tungguuuuuu.....