Thursday, May 13, 2010

penginapanku di sabah..

lmbt tol kan aku update pasal aktiviti2ku di sabah..
aku nk showkan penginapan aku sepanjang 3 mlm aku kat sabah..
aku duduk kat kondominium marina resort..
ada 3 bilik..sorg satu bilik..
ntah knp la tiba2 aku nk tunjuk gmbr dapur  ni dulu..
mgkn sbb dapur ni cantik kot...hahahaha..

tgk la hall kondo ni..cantik kan..siap leh training tarian kat sini sblm waktu pertandingan..
hehehehe..

 ni lak view dari balkoni...tinggi tak u??heee
sila abaikan gmbr model itu...ahakss..!!

mgkn terlalu xcited sgt smpi sabah..smpi tak terambil 3 bilik yg sgt cntik di kondo ni..
mgkn sbb bersepah jugak dgn brg2 kami yg tak berkemas tak nk la show kan..hehehe
aper pun aku sgt selesa dgn penginapan di sabah ni...
enjoy!!!



4 comments:

fikaryna said...

bestnya..upload la gambo lagi..

dhamirah asilah said...

sabar ea rina...byk lg...masa jer takder...kene tunggu ea..hehehehe

Liliyuli said...

rugi ah aku tak ikut...ish ish..

dhamirah asilah said...

malin:mmg sgt2 rugi besar...hahahahaha