Monday, May 3, 2010

akhirnya membawa hasil...

lama gak kan aku tak update blogku ni
ada mcm2 citer nk di kongsi bersama
smlm aku baru tiba di jb
hari jumaat pagi yg lepas aku bertolak ke sabah
SABAH???
korang tak tau ker??
hehehe
biasala kan
hari org femes ni slalu terbang sana
terbang sini
ahaksss
actually aku ada aktiviti di sana
antaranya paling di tunggu ada competition dance kat sana
selain tu ada pertandingan kawat kaki
acara perlawanan badminton
sukaneka
tp paling aku tunggu adalah saat nk menari di sana
bayangkan la kene berdepan dgn suma negeri
12 negeri yer kawan2
akhirnya hasil yg aku dpt state johor mendapat tempat no 2
yahoo!!!!
johor menghantar 7 org penari
silakan tgk pic di bawah klu nk tgk penari comel2 ini
hehehe
tp aku upload pic ni step by step yer

hahaha
byk betul pic oyo aku ni kan??
dan akhirnya aku ciap d dandan..
teruja tak tgk??haaaaaahahaha
next pic.....tungguuuuuu.....

5 comments:

Ms Sue said...

huyyooo...
bestyer..
congrats sbb naekkan nama johor kat sana mira...

asna cute said...

WOOOW! Comel! pink n black hehe~

dhamirah asilah said...

sue:thanks sue...tak sangka leh menang masa tu...t mira upload video klip tarian mira masa tu kat fb ea...


asna:heee...rindu tau kat custom tu...dan suka bangat dgn itu solekan bah...

Amalina E Azmi said...

sgt cantek. congrats sis :)

dhamirah asilah said...

thanks amalina...heee