Monday, May 24, 2010

bf aku dh ada gf la..heee

semenjak bf ku dh ada gf baru ni
aku makin mesra dan rapat pulak dgn bf aku ni
slalunyer biler kiter dpt tau bf kiter ada gf lain
msti kiter akan sakit ati
sedih
geram
kan kan kan
lalalalalala
tp aku jer lain
wlu pun bf aku dah ada gf baru
aku semakin ada di sisi dier
tak der sikit pun cemburu kat dier
malah hari2 belai dier
hehehehehehehe
ke mana sajer kamu berada,aku tetap di sisimu,sayang...
ceh wah...!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tu la dier gf baru bf aku
harap2 faham la yer
maxis broadband itulah gf baru my bf
baru jer amik broadband tu
murah giler
promotion smpi bulan 5 ni
cepatan sblm terlambat!!!
(p/s:agak poyo kan itu pic..dlm keta pun mahu berintenet..heee)

17 comments:

fikaryna said...

adik mira..( yg nama mcm adik mira k.ryna..) wat saspen jer tau..huhu..

dhamirah asilah said...

kak rina:heee,...sajer jer mira wat gini..suka bg suspen kat kawan2..heee

yaya said...

line maxis ok tak?

aRi sHu said...

ceh mira ni..suspen la konon..hehehe..

dhamirah asilah said...

yaya:ok sgt2!!!

cud:terkena la tu cud..heeee

~YuN~ said...

eh,dlm kerete still dpt internet ek?bgus la maxis broadband! =)

dhamirah asilah said...

yun:tu la...first time mira cuba..mmg teruja ni..heee

~YuN~ said...

klu cm2,blhla blogwalking sambil dlm kerete..hehe~

dhamirah asilah said...

yun:ya betol...hee...salam perrkenalan yun..hee

Ms Sue said...

adik sue da amik da broadband ni..
okayla dari guna celcom..

tp sue nak try guna tm broadband yg tgh hot hot ni..

dhamirah asilah said...

ni yg syg sgt kat sue ni sbb support produk tm..heeee

Rosli Arof / Foto Republic said...

comeinya hang punyer BF...jeles ni :-(

dhamirah asilah said...

hehehe...jgn jeles tau...

ElyaElmo said...

sis..tak lembab kee broadband maxis tu???member kata2 salu ter dc ..

dhamirah asilah said...

elya:sis baru jer amik broadband ni..so far ok..tak tau la klu dh lama guna nnti..hee..hope tak la camtu..

jane said...

ceyt
baru nk puji aku salute ko
hahahahha

dhamirah asilah said...

hahahaha...lu kene beb!!!