Sunday, December 26, 2010

wedding n engagement of the year 2010...

 sebelum tu intro dulu pic comel aku..hahaha..bersama mama tersayang..
ok baru stat entry..heee
mmg pecah rekod la tahun ni aku byk g wedding n mjlis e-day member2 dan saudara maraku..
tp ada yg tak der pic nyer..
jadi inilah yg dpt aku kongsikan bersama..
bestnyer...
tgk dorg2 ni suma dh masuk alam baru..heee
tahniah...
n semoga berkekalan ke akhir hayat..
amin...

 pertunangan fiza (ex staf tm)

majlis kawin sepupu, fairuz...

majlis kawin member ofis,hidayah...

 majlis tunang lovely cousin,wardah...

majlis kawin member ofis,zaihan..

majlis kawin member sekolah,fida..

pernikahan lovely cousin baru2 ni,ust durah mohsin.hee
rasa nyer byk lagi pic wedding...tp suma nyer kat pc ofis aku..tak der lak kat netbook ni...
tp tak per la...
wish u all the best...

4 comments:

*luv Syahnia* said...

byknye attnd wed..
sama lah ngan ain..mggu yg sama je
ada 4 umah wed kene p..
lotih2 tp knyang dpt mkn..hehe

akak bila plakk???

dhamirah asilah said...

akak punyer tunggu la nnti dik ain...klu akak jemput t ain kene dtg tau..hehehe

♥e'in♥ said...

biase laa akhir2 taon nie.. ramai yg nek pelamin.. mira bile g?? ;p

dhamirah asilah said...

insyaallah ain...klu tak der yg menghalang...akan mira hebahkan di blog ini..heee