Friday, December 31, 2010

patutkah ku memakai bracess di gigi???


teringin sgt nk buat bracess pd gigi aku ni...
tp kos nyer agak mahal..
tak tau nk tanyer saper...
nk mintak pendapat kawan suma...
patutkah aku buat...
just nk betulkan sikit jer...
nk kebelakangkan sikit jer gigi aku ni..
huhuhu
anybody can give me an idea???
ada yg kata tak payah...
tp aku mcm nk buat jugak...
plsss...plss...plss...
perlukan sgt2 pendapat korang...

14 comments:

fara said...

Fara pon tringin nk wat.
tp takotlah meera.
org kate saket taw.
nnti nk mkn pon susah.
konpem berat badan jatuh.

Muhammad Azli Shukri said...

salam, blog ini sudah dipaut dalam my blog list II

enyheartsdiamond said...

kalau sikit-sikit, tak payah la kot..
btw, cakap je kat cina salon tu,

"amoi! wa nak buat digital perm sama wa pny rambut ;)"

selamat tahun baru! :)

dhamirah asilah said...

fara:mira pun takut gak nk wat...mmg pas wat tu mkn kene control...mmg konfem kurus pastu...dah la bdn mira ni mmg kurus..bertambah kurus la bile wat bracess t...huhuhu

dhamirah asilah said...

azli:tq...
eny:thanks!!!

Alynn Notnot said...

pakai braces kena cabut gigi! ewww tak suka.

dhamirah asilah said...

ada yg kene cabut..ada yg tak payah caabut...huhuhu

Yua said...

x sakit ke pkai bnda ni?

QiA said...

xsakit ke pakai mende ni?
tengok member pakai.. air liur dia bertakung2...

dhamirah asilah said...

yua:tgk mcm skt jer..huhuhu
qia:hehehe...siannyer...smpi bertakung air liur..seksanyer pki bracess ni..huhuhu

Jejaka Desa said...

Macam sakit je.Kene pulok time makan.

dhamirah asilah said...

jejaka desa:dh pnh pakai ker??tgk org lain pakai ok jer...huuu

*luv Syahnia* said...

ain ngah pkai lagi..huhu
mula2 je sakit..lama2 ok :)

dhamirah asilah said...

ain:bg la tip kat mira cmner nk berani pakai bracess ni...plssss...