Tuesday, March 16, 2010

--------gift from puan SUE----------

yea!!!!
dpt colour pink!!!
SO CUTE!!!
sebenarnya mira dah agak dah msti dpt kaler pink pas tgk cud nyer kaler putih kat ofis smlm...
dah jeles dah cud dpt dulu sblm mira...
posmen tak jmpa alamt umah cud tu yg posmen tu hntr smpi ke ofis..heee
tp...
aper pun...
thanks so much my dearest fren...
a.k.a my :
member DIVISION CLUB'S
go to
BLOGGING FREN
go to
MUM & MUMMY to my BUNNY @ ucuk..

-------BEST FREN FOREVER------

P/S:sepatutnyer mira yg bg sue present,ni terbalik lak...tak per..tunggu..heee

10 comments:

aRi sHu said...

jeles tau mira dapat color pink..huhu..mira hadiah sue dah pos belum?? hikhik..

arin ahamad said...

dhamira..i comment kt shoutbox u ea..

Ms Sue said...

kihkihkih...
xperlah..
tahun ni wat perbezaan..
asik2 bday org nak kena bagi hadiah..
bek kita bagi org..

miahahahaha...

anyway masa nak packing, sue rase mcm biasa jer keychain ni..
tp sampai kat mira asal cantik sgt eh..

dhamirah asilah said...

cud:jgn jeles tau cud...heee...hadiah sue tu hand by hand jer..bulan 6 nnti..ahakss..


arin:alamak arin...chatbox mira kat ofis tak leh guna..huhuhu

sue:magic keychain tu..smpi ke mira jer trs jadi cantik..heheheh

arin ahamad said...

i ckp u leh add i kt ym..rynette_88@yahoo.com..nk send by email lagu rossa 2 xbleh plak..xtau npe..hehe..if send gne ym selalu cpt ckit..

lossy said...

nice photos
nice blog
pleas visit my blog in thic link
http://wwwfada-lylh.blogspot.com/

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngeee.

cube celup nagn ait kopi. pe akan jadi ? heeee

Centado said...

suka betul nya dia dgn gift tu
:)

dhamirah asilah said...

lossy:i'll visit u..heee..thanks visit me..

dhamirah asilah said...

miss lolly:tak jadi paper pun tau...sbb kan die kaca tu..hee

centado:msti la suka sbb ada org bagi..hee