Wednesday, June 2, 2010

update lagi aktiviti di sabah...heee

selepas memenangi tarian dance dpt tempat no2,soknyer kitorg suma enjoy ke gunung kinabalu..syoknyer...sejuk giles..aku lak lupa nk bawak sweater...hbs la...kejong aku kat situ...tp terpaksa cover cun jugak walaupun dah menggigil2..heee
ni masa dh smpi puncak gunung kanabalu..atas kepala aku tu dh dekat dkt dgn awan dah..hahahaha...



aku suka sgt view ni...bestnyer dpt satu umah kat sini...fresh jer kepala otak duk sini...heee

aku always dgn mak buyung ni,puan Dania...nmpk jer mcm budak...saper sgka dah 3 org ank..huhuhu..klu ikutkan,aku jer yg berstatus bujang join trip ni..yg lain suma mak2 org..hahahaha..




gunung kinabalu sudah...
ok...pasni trip ke sungai tagal lak... jomm...!!!

5 comments:

نورازريناابوحيري said...

syioknye sabah...

نورازريناابوحيري said...

hahaha... lawak tol minah tu. ok, so skng dah ada bahan nak gelak. sian kat die. xde keje nak wat kaco idup orng

dhamirah asilah said...

norzina:hahahaha...kesian kat saper ni???

Amalina E Azmi said...

outfit anda sungguh cantik :) suka...nampak sweet ^^

dhamirah asilah said...

AMALINA:thanks amalina..heee..sajer je rnk cuba2 outfitt mcm tu...t mira update lagi yg terkini..hee