Sunday, June 13, 2010

my fren's,SUE GENJOS sanding n me as her pengapit...hee

tarra...kali ni aku nk citer pasal aku jadi pengapit sue uya genjos..
smlm 13/6/2010 berlansungnyer majlis persandingan sue dan suaminye,din..
sgt2 la happening dan sgt2 la letih..
letih mcm maner pun,aku tetap enjoy..cett...aku mengalahkan pengantin lak..ahaks...
aper pun..segalanya berjalan dgn lancar...
jom tgk pic..
ni la pompuan...pantang...msti ada jer nk gossip2...atas pelamin pun jadi...ni la klu minta kawan baik jd pengapit..kecoh jadinyer...heee
hah...kan dh kene tegur..malu la tu aku...hihihihi

aku mengambil kesempatan..

aku happy jadi pengapit sue..hee

makan beradab..

kaum kerabat sanak saudara..


majlis potong kek sue & den


sebelum aku nk balik,dpt gak aku berposing dgn pengantin kiter dh tukar baju ni..
penat..otak dah tingat rumah jer masa tu..smpi lupa kat kawan2 kat dewan tu sbb pas jumpa sue n her family,aku trs chow chin chow..hee


-the end-

sue,selamat pangantin baru..jaga baby dlm peyut tu aik2 ea..suka nbaby tu dpt naik pelamin..heee

9 comments:

aRi sHu said...

bila tgk dlm gmba nmpk mcm royal wedding plak..hikhik..

'AQILAH said...

congratz :)

dhamirah asilah said...

ucud:haah kan ccud...lagi2 tema gold...caya lah..heee

Ms.Independant said...

Nmpk grand abes wedding sue!!!
cantek sgt!

:)

dhamirah asilah said...

mmg cantik bangat sih!!!

Amalina E Azmi said...

pengantin cantik. pelamin cantik. pengapit juga cantik. ecece cik pengapit bila pulak?ehem2 :p

dhamirah asilah said...

AMALINA:doa2 kan la cik amalaina semoga saya ketemu jodoh cepat..hee...insyaallah..maybe dlm tahun depan..hee..malu la..

iEna said...

ade gmbar saye la :)

dhamirah asilah said...

haah ada...wat la blog....huhuhu...