Tuesday, August 7, 2012

kasut pemberian suami tercinta

assalammualaikum semua...
wahh...dah 3 bulan rupanya tak update blog..
anyway, sorry...
semenjak jadi isteri solehah ni tak berkesempatan untuk mengupdate blog..
tb2 rini terasa rajin nk update blog pulak..
alhamdulillah...
dah dekat 3 minggu kter berpuasa kan..
igtkan bulan ni dapat puasa penuh..
tp risaukan keadaan baby di dalam perut ni..
oppss...
alhamdulillah...
harini genap dua bulan kandungan baby saya..
biasalah...
awal2 ni banyak sgt alahan..
smpikan tak boleh berpuasa..
hehehehe...
tp insyaallah harini harap dpt berpuasa..
terlanjur nak besday saya tak lama lagi ni...
suami saya dah advance hadiah besday a.k.a hadiah raya a.k.a hadiah sempena bakal jadi ibu tak lama lagi..
hehehe...
jeng jeng jeng...

cantik tak kasut ibu mgandung saya ini...
nak pakai esokla...tak sabarnya...
best kasut ni...
tapak die soft sgt...memang sesuai utk ibu2 pregnant..
ok...nak sambung wat keje balik...
jap gi kang kene marah lak wat keje lain...heee

bye...


11 comments:

E'in said...

dah pregnant? tahniah.. :)

Terbang Bersamaku said...

wah..tahniah ye...smoga awk dan bbay sihat...dan smoga selamat melahirkan baby..=)

btw, selamat berpuasa..cantik kasut tue..=)

Miss Uya said...

Lawa la kasut ni.. Naiss!!

dhamirah asilah said...

ein:alhamdulillah...tq ein...pasni turn awak lak..hehehe

dhamirah asilah said...

terbang bersamaku: thanks awak...

dhamirah asilah said...

sue:gi suh din belikan..hehehehe

Nizam said...

Tahniah...

fara said...

Congrats Meera! Jage dri leklok taw.
Btw, cantek sgt kasot tu! :)

nur said...

comel..hee..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantik lah kasut nih,,kompem2 selesa kan,,=)

Alan Bekti said...

wahh sepatu nya bagus banget, simple tapi elegant