Friday, December 9, 2011

-KEBINGUNGAn-

dewan or halaman rumah?

confius

masing masing beri pendapat yang berbeza

papa nk kat umah

mama lak nk kat dewan

mane satu ni?

pening nye kepala saya

mcm mane nak wat keputusan ni?

can help me???

10 comments:

Miss Uya said...

buat kat mana2 pun...

SAYA TETAP HADIR <3 <3

::FAIZ FARISH:: said...

hotel... hehehe

dhamirah asilah said...

SUE:kehadiran adalah wajib masa wedding mira nnti..tp mira poning ni..tak tau nk wat kat maner..huhuhuh

dhamirah asilah said...

faiz:tunggu mira dapat sponser..heee

embun d tengah malam said...

buat kat khemah ok kot...hehhee..takpun buat dua2 hehee

dhamirah asilah said...

embun:wahhh...buat dua2 yer..insyaallah klu ada rezki lebih...heee

♥e'in♥ said...

lau ikut e'in better wat kat dewan sebab tak penat.. tp selalunye parents nk wat kat umah.. :)

dhamirah asilah said...

hehehe...kata putusnyer buat kat dewan,ain...mmg parents biasabya nk buat kat rumah..hee

dhiera said...

kite plak mak nak umah, ayah nak kat dewan~ last2 rumah saja walaupun kite nak kat dewan. sobsob

dhamirah asilah said...

alo alo....kat umah pun meriah jugak la dhiera...