Tuesday, November 22, 2011

Avail Beauty Tuala Wanita Herba Pantiliners

Tuala Wanita Herba Kapas Lembut Pantiliners ( FC BIO SANITARY HERBAL PAD )
 • Mengandungi 20 Pad dalam satu pack.
 • Menyerap buangan dengan efektif, rasa bersih dan segar semasa
 • Perasaan selesa dan lembut semasa tempoh haid tidak aktif

Avail Beauty Sdn. Bhd. Malaysia memperkenalkan anda satu konsep yang terbaru, iaitu FC Bio Sanitary Pad yang diperbuat daripada ramuan herba semulajadi.


FC Bio Sanitary Pad yang bermutu ini diperbuat daripada:

1. Bahan mentah yang berkualiti dan selamat

2. Tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin atau bahan-bahan lain yang merbahaya

3. 100% Liputan Kapas


Ia adalah rakan sebaya para wanita yang meneman anda melalui sepanjang masa keemasan anda. FC Bio Sanitary Pad pastinya pilihan utama para wanita yang mengejar kesihatan dan kesejahteraan!


Fungsi dan Kelebihannya

1. Mencegah senggugut

2. Mencegah buasir

3. Menghilangkan bau

4. Mencegah keradangan dan membasmi kuman

5. Menghilangkan kepanasan dan menguatkan rahim

6. Mengawalatur kitaran haid

7. Membuangkan angin perut

8. Membuang darah beku di rahim

9. Mengurangkan keputihan, kekuningan dan kegatalan faraj


Ramuan Utama and Kelebihan FC Bio Sanitary Pad

Mai Fang stone (Maifanitum)
 • Menghilangkan bau, membasmi kuman dan mencegah jangkitan kuman

Peppermint (Menthae Herb)
 • Membuang angin perut, mengurangkan kepanasan, mencegah kegatalan, menahan sakit dan mengurangkan rasa tidak ketidakselesaan ketika haid.
 • Sentiasa berasa selesa dan dingin

Ming Fang (Alumen)
 • Menyingkirkan toksik, mencegah jangkitan kuman, mencegah kegatalan, membuang angin perut, menghentikan darah, menyingkirkan darah beku dalam rahim

Bing Pian (Borneol)
 • Mengurangkan kesakitan dan tekanan ketika haid, mengurangkan kesakitan otot dan sendi, membantu menyingkirkan darah beku, mencegah pembiakan kuman

Kuai Mu You (Agrilariae lignum)
 • Mencegah penyakit kulit, membantu peredaran darah dan melegakan kesakitan bahagian pinggang dan belakang. Kuai Mu You mengandungi Phytoncide yang membantu menstabilkan emosi.


Sudut Persoalan FC Bio Sanitary Pad

1. Bolehkah FC Bio Sanitary Pad dipercayai ?

Ya. FC Bio Sanitary Pad memang selamat digunakan. Ia dirumuskan dengan 17 jenis ramuan herba asli semulajadi yang istimewa dan mempunyai jaminan insuran bernilai 3 juta ringgit Malaysia
2. Bolehkah wanita yang hamil menggunakan FC Bio Sanitary Pad?

Keadaan setiap wanita yang hamil adalah berbeza, jadi mereka tidak digalakkan menggunakan FC Bio Sanitary Pad
3. Haid saya baru berakhir, tetapi kenapa cairan merah tua terhasil selepas menggunakan FC Bio Sanitary Pad, adakah haid datang semula?

FC Bio Sanitary Pad membantu membuangkan darah haid yang tertinggal dalam rahim, jadi terhasilah cairan merah tua. Ini adalah fenomena yang sihat
4. Kenapa saya perlu meneruskan penggunaan FC Bio Sanitary Pad walaupun saya tidak merasai apa-apa tindakbalas?

Mereka yang sihat memang tiada tindakbalas pemulihan. FC Bio Sanitary Pad adalah tuala wanita yang berkualiti, bahan mentahnya dijamin selamat, tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin dan bahan karsinogen merbahaya yang lain. Ia berfaedah bagi penggunaan jangka masa yang panjang kerana ia membantu mencegah jangkitan, membasmi kuman, menghilangkan bau, mencegah kegatalan dan memberi perasaan selesa dan dingin.
5. Apa kelebihan FC Bio Sanitary Pad kepada mereka yang bermasalah senggugut?

Menurut maklum balas pengguna yang bermasalah senggugut, mereka mengalakkan penggunaan FC pantiliner sepanjang 24 jam, haruslah bertukar 3-4 keping pantiliner setiap hari. Segala masalah senggugut atau sakit belakang akan hilang selepas 1 bulan. Akan tetapi setiap wanita mempunyai tahap kesihatan dan masalah senggugut yang berbeza, jadi tempoh pemulihan adalah berlainan mengikut individuMaklum Balas Para Pengguna FC Bio Sanitary Pad


Aminah Shariff , 49 Tahun, Selangor ( Masalah Senggugut )
 • Setelah menggunakan FC Bio Sanitary Pad, masalah senggugut saya telah semakin menghilang dan tidak berasa sakit lagi ketika haid. Kini, saya berasa sungguh berkeyakinan

Hani Azura, 34 Tahun, Selangor ( Kitaran Haid Tidak menentu, Masalah senggugut )
 • Saya mengalami masalah kitaran haid tidak menentu dan senggugut. Bersyukurnya, semua masalah yang dihadapi telah hilang selepas menggunakan FC Bio Sanitary Pad. Terima Kasih Avail!

Noor Adilah Bt. Che Mat, 37 Tahun, Putrajaya ( Masalah Keputihan dan Kegatalan )
 • Masalah keputihan dan berbau telah hilang selepas saya menggunakan FC Bio Sanitary Pad. Masalah kegatalan yang sering saya alami juga telah hilang. Kini, saya tidak perlu risau akan masalah haid lagi. Terima kasih kepada Avail kerana memperkenalkan tuala wanita yang begitu hebat!

Roziah Bt. Mat Johan, 41 Tahun, Kuala Lumpur ( Jangkitan Kuman )
 • Saya sering menghadapi masalah jangkitan kuman di bahagian faraj yang mengakibatkan jangkitan saluran urinari. Saya telah bebas daripada masalah ini sejak menggunakan FC Bio Sanitary Pad. Saya akan meneruskan penggunaan FC Bio Sanitary Pad yang begitu Hebat ini!

Salasiah Bt.Abdul Mutalib, 46 Tahun, Selangor ( Sakit Pinggang dan Belakang Ketika Haid )
 • Saya sentiasa berasa sakit pinggang dan belakang ketika haid. Masalah ini amat menganggu emosi saya. Tetapi setelah saya diperkenalkan dengan FC Bio Sanitary Pad, semua masalah tersebut telah hilang pada bulan ketiga. Saya akan meneruskan penggunaan FC Bio Sanitary Pad demi kesihatan dan kebahagian rumahtangga saya.


Price per Unit (piece): RM 10.00

No comments: