Sunday, January 17, 2010

klon putrajaya a.k.a nusajaya wilayah iskandar

ni la first post mira nk kongsi sama2 dgn korg..cuti weekend ritu,my dad ajak g jalan2 g gelang patah..g breakfast mkn roti boom kat sana..sedap sgt2 tau..ni pun sbb my dad yg tau sarapan maner yg best2..then lepas sarap tu,pa nk ajak kitorg g tgk kawasan wilayah iskandar jgk klu tgk pic2 kat bwh ni mcm kat putrajaya tau..masih dlm proses lg..di jangkakan tahun 2011 baru lengkap siap kawasan nusajaya tu..dgr citer,bakal buat disneyland t kat situ..hahahaha..best best best..jom layan pic bawah yg mira upload ni..zassss....
bangunan dewan negeri johor
my young bro n my mum..

it's me..
anak beranak...
hohoho..mcm pengantin turun dari tangga..silap tak pakai gaun lak time ni..ahakss..
my lovely,mum..sgt sporting time ni bergambar..slalu susah tol nk ajak dier ni bergambar..

aku di sebalik tiang..hahahaha

hensemnyer my dad ni..hee
bincang pas ni nk gi maner lak..hee


mcm kat dataran johor bahru kan yg kat depan pantai lido tu..
unik sgt bangunan2 kat sini..klasik!!
panas yg sgt terik..hitam kulitku..huuu
my mum berposing..
aku berposing ala2 mcm dlm citer full house tu..hahaha
i love u la johor!!!DAULAT TUANKU...
jom balik...

13 comments:

Ms.Independant said...

Bakal ade disneyland ke?
Bestnye!

pak long said...

salam...
cantik semua pic tu....

dhamirah asilah said...

farah:mira dgr org kata la farah..heee


pak long:thanks...

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

DsUcUpAdOW said...

Incrivel sua cultura. Estava passeando por suas fotos. Você também é linda!

Deixe-me apresentar, me chamo Jr. Portelinha.

Manaus-Am Brazil

Love Says it All~ said...

BRIDAL MAKEUP CLASS (2-DAYS CLASS)!!

WHEN: 27th & 28th February 2010
WHERE: EYRA RIZAL MINI STUDIO, SHAH ALAM
HOW MUCH: RM500

**CLASS INCLUDING HAIR + SHAWL STYLING
**LUNCH, MAKEUP TOOLS & PRODUCTS WILL BE GIVEN
**GOODIE GIFT SUCH AS M.A.C EYESHADOWS/LIPSTICK WILL BE GIVEN(DIFFERENT GIFTS WILL BE GIVEN TO EACH AND EVERYONE OF U.)
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN.

LIMITED SEATS UP TO ONLY 10PAX!!
REGISTER LATEST BY 20TH JANUARY 2010 @ 9PM

WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

asna cute said...

wow bestnya jejalannn~
lama dah asna xjejln luar KL.

dhamirah asilah said...

ASNA:asna kan dah sibuk nk siapkan majlis kawin..maner sempat nk jalan2...tggu la pas kawin nnti..baru la di namakan honeymoon..heee

asna cute said...

hehe honeymoon... Blushing I tau kuikuikui~

Rosli Arof / Foto Republic said...

salam mirah...

tak sangka lak blh masuk dlm bgnan tu and blh amek gambo. sbb dah penah tanya kat security du=ia kat takleh amek gambo...

cantikla u shot kat dlm bgnan tu...

dhamirah asilah said...

to rosli arof:
hee..cantik ker mira snap puc tu..pakai kamera digital jer en roslan..tak mampu nk beli camera mahal..heee

Rosli Arof / Foto Republic said...

mira...yap saya asal pontian but now stay kat majidee.
sng2 nti bolehlah awak belanja cendol :-) hehehe...

dhamirah asilah said...

oooo...org jb jgk rupanya awak ni???heeee...kat majidee tu kan femes abc special..t awak belanja ea...